جمعه 30 شهريور 1397 - 11 محرم 1440 - 2018 سپتامبر 21
Delicious facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 231110
تاریخ انتشار : 26 دی 1396 14:26
تعداد بازدید : 185

گزارش عفونت سالمونلایی در برخی از مناطق جهان مرتبط با توزیع شیر خشک فرانسوی

گزارش عفونت سالمونلایی در برخی از مناطق جهان مرتبط با توزیع شیر خشک فرانسوی

gfjfgj



Outbreak of Salmonella Agona infections linked to internationally distributed infant formula – France

طغیان عفونت سالمونلا آگونا مرتبط با توزیع بین المللی شیرخشک نوزادان فرانسه

در 2 دسامبر 2017 افزایش موارد عفونت با گونه سالمونلا آگونا در کودکان کمتر 6 ماه توسط مقامات بهداشتی فرانسه شناسایی شد. در تحقیقات بعدی بروز یک طغیان عفونت با Salmonella enterica serovar Agona مرتبط با محصولات شیرخشک نوزادن تولید شده توسط گروه Lactalis Nutrition Santé فرانسه شناسایی شد. در 21 دسامبر 35 مورد ابتلا تایید شده به عفونت سالمونلا آگونا در بین شیرخواران کمتر 6 ماه در نواحی مختلف فرانسه شناسایی شد. طغیان این بیماری با مصرف چهار مارک مختلف از شیرخشک نوزاد، از جمله محصولات طراحی شده برای نوزادان با نیازهای ویژه ی پزشکی مرتبط بود. شرکت Lactalis Nutrition Santé کلیه محصولات تغذیه ای و شیرخشک هایی را که از تاریخ 15 فوریه 2017 تولید و توزیع شده بود را فراخوان نموده است.

محصولات مربوط به شرکت مورد اشاره در بیش از 50 کشور در سطح جهان توزیع شده است. محصولات تغذیه ای و شیر خشک شرکت Lactalis Nutrition Santé  به کشورها و مناطق زیر صادر و توزیع شده است: افغانستان، الجزایر، آندورا، بحرین، بنگلادش، بورکینافاسو، کامبوج، کامرون، چین، کنگو، قبرس، کوتا جورجیا، یونان، گینه، هائیتی، هنگ کنگ، عراق، کوزوو، کویت، لبنان، ماداگاسکار، مالزی، موناکو، مراکش، هلند، پاکستان، پاراگوئه، پرو، قطر، رومانی ، عربستان سعودی، صربستان، سیشل، اسلوونی، اسپانیا، سودان، سوئیس، تایوان، توگو، ترکیه، اوکراین، امارات متحده عربی، ویتنام، یمن، جمهوری مقدونیه یوگسلاوی. همچنین محصولات این شرکت در بخش های از کشور فرانسه توزیع شده است.

ارزیابی خطر و توصیه های WHO

شیرخوارانی که محصولات آلوده را مصرف نماند در معرض خطر جدی ابتلا به بیماری و عوارض ناشی از آن هستند. تحقیقات توسط مقامات فرانسوی جهت شناسایی منبع بیماری در حال انجام است. شیرخشک های نوزاد محصولات استریلی نیستند. آلودگی با سالمونلا در ترکیبات مواد خام بسیار شایع است و می تواند در شرایط خشن و خشک برای دوره های طولانی مدت زنده بماند. مقادیر کم آلودگی با سالمونلا پس از آماده سازی شیرخشک با آب می تواند بسرعت رشد و تکثیر یابد و می تواند منجر به بروز طغیان و بیماری جدی در شیرخواران شود. اگر درکودکانی که این محصولات را مصرف کرده اند علائمی مانند اسهال با و یا بدون تب بروز نماید ، ضروری است که در اولین زمان ممکن تحت معاینه پزشکی قرار گیرند. در مناطقی که امکان دسترسی به شیرخشک جایگزین وجود ندارد توصیه میشود شیرخشک آماده شده برای مدت دو دقیقه در دمای 70 درجه سانتی گراد گرم شود و سپس جهت مصرف شیرخوار آن را تا دمای 37 درجه سانتی گراد خنک نمایید. این روش باکتری سالمونلا را غیرفعال می کند و می تواند به عنوان یک راه عملی و موقت تا زمانی که یک جایگزین مناسب پیدا شود مورد استفاده قرار گیرد.


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشکده علوم پزشکی ساوه می باشد