شنبه 31 تير 1396 - 28 شوال 1438 - 2017 ژولاي 22
Delicious facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 181744
تاریخ انتشار : 17 فروردین 1395 13:30
تعداد مشاهدات : 259

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ؛

بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، مهندس  نصراله مقیاسی  رئیس ستاد سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط  و کار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه ،  مهمترین فعالیت های برنامه سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه از اول اسفند تا پانزدهم فروردین ماه  را بدین شرح اعلام کرد  :
- تعداد مراکز و اماکن عمومی بازدید شده 1255 مورد
- تعداد مراکز و اماکن عمومی متخلف معرفی شده به مراجع قضایی 36 مورد
- تعداد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تعطیل شده 7 مورد
- تعداد کارت بهداشتی صادر شده 1160 مورد
- تعداد کلر سنجی انجام شده 690 مورد
- مقدار مواد غذایی فاسد معدوم شده بیش از 1126 کیلوگرم
- تعداد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی 98 مورد
- تعداد نمونه برداری از مواد غذایی 58 مورد
- حجم کاری انجام شده برحسب نفر ساعت در طول طرح 736 ساعت کاری


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشکده علوم پزشکی ساوه می باشد